Truckförare/Materialhanterare, sommarvikariat [Sweden]


 

Söker du ett meningsfullt arbete och är redo att omsätta den cirkulära ekonomin i handling?

Hos oss gör du inte bara ett jobb - du hjälper även miljön och bevarar våra resurser. Våra anställda är en nyckelfaktor för Befesas dagliga verksamheten såväl som för företagets strategiska utveckling och framtid.

Bli en del av vårt team som Truckförare/Materialhanterare, sommarvikariatBefesa ScanDust AB i Landskrona (Sweden)

Ansök nu

Din arbetsroll och dina uppgifter:

Just nu söker vi dig som vill jobba i sommar när våra ordinarie medarbetare är på semester. Du kommer bland annat arbeta med:

  • Mottagning av ankommande gods
  • Provtagning av material samt diverse mätningar
  • Lastning/lossning av containers på bilar och järnvägsvagnar
  • Administration av in och utgående leveranser
  • Underlag för fraktsedlar
  • Kontakter med olika transportörer och chaufförer
  • Uppmärkning av material
  • Daglig tillsyn av arbetsredskap, t.ex. transportband, vågar, spolplatta och järnvägsspår
  • Tömning och rengöring av containers, skötsel av ytterområde

Tjänsten är ett semestervik.

Din profil:

Vi söker dig som är van truckförare. Har du tidigare arbetat med in och utlastning och administration kring detta är det meriterande.

Du bör vara självgående samt ha sinne för ordning och reda. Vi hanterar farligt avfall varför det är viktigt att vara miljö- och säkerhetsmedveten.

Om oss

Befesa ScanDust AB är ett återvinningsföretag som specialiserat oss på att återvinna metaller ur rökgasstoft som levereras från Nordiska stålverk. Den återvunna metallen går sedan tillbaka till stålverken och ingår i tillverkningen av nytt rostfritt stål. På så sätt minskar vi belastningen på miljön. Processens energiöverskott används bl.a. i Landskrona stads fjärrvärmesystem. Sedan anläggningens start 1983 har drygt 650 000 ton rostfritt stål återförts till stålverken.

Befesa ScanDust har nolltolerans mot alkohol och droger. Innan anställning erbjuds måste slutkandidaten genomgå en obligatorisk hälsoundersökning där alkohol och drogtest ingår.

Vi strävar efter att medarbetarna ska representera mångfalden som finns i samhället och välkomnar därför alla sökande.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV och utan personligt brev. Motivera i stället kort i ansökningsformuläret varför du skulle passa för tjänsten.

Befesa är en ledande internationell leverantör av miljöreglerade till stål- och aluminiumindustrin med anläggningar i Tyskland, Spanien, Sverige, Frankrike samt i USA, Kina, Sydkorea och Turkiet. Att bidra till en mer hållbar värld är kärnan i Befesas verksamhet. Befesa, med huvudkontor i Tyskland och Spanien, som i dag sysselsätter mer än 1 800 personer, anses vara ett av de ledande företagen inom det växande ESG/hållbarhetstemat. Mer information finns på företagets hemsida: www.befesa.com

Ansök nu

Vill du veta vad våra anställda säger om Befesa? Ta då en titt: Video

Om du har några frågor, vänligen kontakta:
Mikael Olsson, Logistikchef, 0703-44 09 30

Milena Svensson, HR, 0735-66 85 02

Thomas Jovanov, IF Metall, 0763-93 78 38


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال